Google Workspace reseller: co je to a proč by se vám mohl hodit?

SDÍLET

Google Workspace (dříve známý jako G Suite) je výkonná sada cloudových nástrojů pro produktivitu, která umožňuje firmám všech velikostí bezproblémově spolupracovat a komunikovat odkudkoli. Ne všechny podniky však mají dostatečné odborné znalosti nebo zdroje, aby mohly samy nasadit a spravovat služby Google Workspace. Zde přichází na řadu prodejce služeb Google Workspace.

Prodejce neboli reseller služeb Google Workspace je certifikovaný partner autorizovaný společností Google k dalšímu prodeji, implementaci a podpoře řešení Google Workspace. Má potřebné znalosti a dovednosti, aby pomohl podnikům využít plný potenciál služeb Google Workspace. V tomto článku se blíže podíváme na výhody spolupráce s prodejcem Google Workspace, jako je například společnost Revolgy, a na to, proč by ho vaše firma mohla potřebovat.

Odbornost a podpora

Prodejci služeb Google Workspace mají tým lidí s hlubokými znalostmi služby Google Workspace, kteří mohou podnikům pomoci se vším od nastavení uživatelských účtů a konfigurace nastavení zabezpečení až po řešení problémů a poskytování průběžné podpory. Mají také propracovaná školení, která zajistí, aby zaměstnanci dokázali co nejlépe využívat Google Workspace a jeho různé funkce. Podívejte se, jak jsme spolupracovali s NRB.

„Revolgy nám pomohlo i jako zastánce interní komunikace, nasměrovali jste nás a svou práci jste odvedli dobře. Společně jsme našli řešení zvláštních požadavků, které zaměstnanci měli.“

Michal Pluta - ředitel komunikace, NRB

Řešení na míru

Každá firma je jedinečná a reseller Google Workspace může všechna řešení Google přizpůsobit konkrétním potřebám vaší firmy. Pomůže vám vybrat správný plán Google Workspace, nastavit vlastní domény, integrovat aplikace a služby třetích stran a udržovat všechny procesy, abyste nemuseli vše nastavovat od začátku. Podívejte se na případ společnosti Ostra Group, kde byla údržba procesů klíčovou součástí.

„Hlavní výzvou pro oddělení IT byla skutečnost, že každá společnost má své vlastní IT systémy a procesy. Mnoho technologií a procesů je zastaralých. Potřebovali jsme najít řešení, které by nám umožnilo sjednotit všechny systémy a zároveň vyhovět potřebám všech.“

Michal Kurdiovský - technický ředitel, Holding Ostra Group

Úspora nákladů

Spolupráce s prodejcem služeb Google Workspace může vaší firmě z dlouhodobého hlediska ušetřit peníze. Zaprvé, prodejce má přístup k více dostupným plánům, které jsou na oficiálních stránkách společnosti Google skryté. Může také kombinovat licence. Říká se tomu Partial Domain Licensing (PDL) a v podstatě to znamená, že si můžete vybrat, kolik licencí z různých plánů chcete používat. V neposlední řadě prodejci často nabízejí zvýhodněné ceny plánů Google Workspace a mohou vám pomoci vyhnout se nákladným chybám při nastavení a správě Google Workspace.

Zjednodušená implementace

Implementace služby Google Workspace může být složitý proces, zejména pro podniky s omezenými zdroji IT. Abyste měli jistotu, že vše proběhne podle plánu, váš prodejce služeb Google Workspace je schopen udělat vše za vás a zajistit hladký přechod na službu Google Workspace s minimálním narušením vašeho podnikání.

„Bylo skvělé mít na své straně někoho s takovými zkušenostmi. Měli jste [Revolgy] jasný plán, přesně jste věděli, kolik času bude trvat každá fáze, a upozornili jste nás na úskalí a rizika. Díky tomu jsme se cítili opravdu dobře připraveni.“

Michal Kurdiovský - technický ředitel, Holding Ostra Group

Zvýšená bezpečnost

Prodejci služeb Google Workspace mohou firmám pomoci zlepšit jejich zabezpečení konfigurací nastavení a sledováním potenciálních hrozeb. Mohou také poskytnout poradenství ohledně osvědčených postupů pro ochranu dat a dodržování předpisů. Zajistí vám bezpečnostní audit nebo školení o bezpečnosti pro koncové uživatele. Chcete-li zkontrolovat své aktuální nastavení, přihlaste se do našeho kontrolního seznamu nastavení zabezpečení a zjistěte, zda máte správně nastaveny všechny funkce.

Slovo na závěr

Závěrem lze říci, že prodejce může být ideálním řešením, pokud zvažujete implementaci služeb Google Workspace ve své firmě nebo hledáte způsoby, jak optimalizovat stávající nasazení služby Google Workspace. Spolupráce s prodejcem služeb Google Workspace může vaší firmě přinést mnoho výhod, včetně odborných znalostí a podpory, řešení na míru, úspory nákladů, zjednodušené implementace a vyššího zabezpečení. Kontaktujte nás a získejte bezplatnou konzultaci s našimi odborníky na Workspace.